Het innameproces van flesjes en blikjes optimaliseren met een beter algoritme

Het Duurzame Datalab nam een kijkje bij de fabrikant Tomra en testte het innameproces uit

Binnenkort wordt statiegeld ingevoerd op..

Om jullie mee te nemen in wat er gebeurd nam ik sound-designer René Voorberg mee om een soundscape te maken van de happy flow van een inname en wanneer een blikje of flesje wordt tegen gehouden. Met de happy flow verdien je als consument geld en het is goed nieuws voor het milieu.
Wanneer ik een verhaal houd, wil ik het ook zelf hebben getoetst. Ik ging daarom langs bij statiegeld-automaten-fabrikant Tomra om te kijken op welke manier blikjes en flesjes worden gescand bij de inname.
Een aantal foto’s:

Graag kom ik met je in contact.

 

volg mij via Duurzaam Datalab en mij op LinkedIn.

 

Nico Bonnet

Oprichter Duurzaam Datalab

nico@nicobonnet.nl